Activiteiten

Check alle komende activiteiten van RedFox in je buurt!

 • zondag 29 april 2018 om 14u00
  Vrijwilliger Kick-Off in Antwerpen, België

  Vrijwilliger Kick-Off DiverCity

  Exact een week voor DiverCity festival doen we een gezellige picknick voor alle vrijwilligers op het festival.
  De laatste vragen over de shiften kunnen dan gesteld worden, de T-shirts kun je dan verkrijgen, de laatste afspraken worden gemaakt en we zorgen voor een mega flyer en plak-moment.
  Wordt hartstikke plezant!

 • dinsdag 1 mei 2018 om 10u00

  Redfox op de 1 Mei Parade

  Op de Dag Van De Arbeid lopen we samen met de PVDA mee op de grote 1 Mei Parade, samen komen we op straat voor:

  • Een wereld, een land, een stad op mensenmaat. 
  • Ons pensioen een recht, geen tombola. Blijf van ons pensioen.
  • Geef armoede geen kans.
  • Maak van Antwerpen een klimaattopper.
  • Investeer in vrede en welzijn, niet in gevechtsvliegtuigen.
  • DiverCity, samen voor een stad zonder racisme,
  • ... en zoveel meer. Eerst de mensen, niet de winst!


  Afspraak om 10u op de Leopold De Waelplaats, links van het Museum. Met koffiekoeken, animatie, sfeer en speech van PVDA-voorzitter Peter Mertens. Rond 11u vertrekt optocht naar de Grote Markt.

 • zaterdag 5 mei 2018 om 10u00

  Opbouw DiverCity Preparation Day

  Voor DiverCity een succes te maken, is er nog veel werk:
  schilderen, knutselen, koken, flyeren, materiaal klaarzetten, etc.

  Hiervoor zijn we nog op zoek naar zo veel mogelijk helpende handen!

  PS: voor onze nationale vrienden, pizza en slaapplaatsen mogelijk!

 • zondag 6 mei 2018 om 14u00
  Park Spoor Noord in Antwerpen, België

  DiverCity: festival zonder racisme

  Diversiteit is een troef, en dat moet gevierd worden! Racisme moet de wereld uit, met die boodschap organiseren de jongeren van RedFox DiverCity festival. Voor het vierde jaar op rij zet RedFox jong en divers talent op het podium, die allemaal ‘neen’ zeggen tegen racisme. Verder zit het festival ook boordevol sport, spel, plezier en lekker eten uit verschillende culturen.

  Met RedFox, de jongerenbeweging van de PVDA, willen we diversiteit omarmen, in plaats van er bang van te zijn. We tonen het goede voorbeeld van hoe een samenleving zou kunnen zijn. Onze verschillen zijn geen bedreiging, maar onze grootste rijkdom! Daarom zetten we op 6 mei 2018 voor de vierde keer DiverCity festival op poten. Hét Antwerpse feest van de diversiteit, waar we met duizenden jongeren laten weten: wij horen hier thuis, racisme buiten! 

  Want samen staan we sterk, zo veel is zeker. We laten ons niet verdelen, maar werken we samen voor een betere wereld vol solidariteit, en zonder racisme en discriminatie. En samenwerken begint met ontmoeten, door samen op school te zitten, samen te sporten, samen in onze prachtige stad te leven. Maar ook, en vooral, door samen feest te vieren op DiverCity. 

  Op DiverCity zijn alle culturen, alle godsdiensten en alle leeftijden welkom. Huidskleur, geloofsovertuiging, land van herkomst, je seksuele voorkeur of culturele achtergrond, het maakt ons niet uit. Je kan er genieten van muziek van opkomend door-en-door Antwerps talent, wereldkeuken en inspirerende gasten. Heb je het liever wat actiever, dan doe je gewoon mee met het voetbaltoernooi, en misschien win jij met je team wel de DiverCity 2018 Cup!

  ***
  Wil je dit prachtige initiatief steunen? Dat kan! Alle steun is welkom! Storten kan op : BE43 5230 8086 1501, met de vermelding: Steun #DiverCity
  ***
  Wil je zelf of met je band optreden op DiverCity? Dat kan! Klik hier om je in te schrijven!
  ***
  Wil je meehelpen het festival op poten te zetten? Dat kan ook! Stuur een mailtje naar: antwerpen@redfox.be, sms naar 0476432478, voeg RedFox Antwerpen toe op Instagram of Snapchat, of spreek ons aan via Messenger!

  Check ook de aftermovies van de vorige edities! :-)

  2015

  2016

Klaar voor actie?