Groot lawaai tegen grote vervuilers

Op 5 februari is de mega campagne #signformyfuture gelanceerd. Deze campagne wordt ondertekend door o.a. multinationals waaronder BNP Paribas Fortis.

Wij gaan niet akkoord met de hypocrisie van BNP Paribas Fortis. De bank investeerde de afgelopen jaren ongelooflijk veel geld in de verbranding van fossiele brandstoffen die enorm schadelijk zijn voor onze planeet.

Met Redfox roepen wij op om actie te voeren om te laten zien en horen dat wij NIET akkoord zijn met hoe zij omgaan met onze planeet. Wij vinden dat de grootste vervuilers de grootste verantwoordelijkheid dragen en dus ook de meeste inspanningen moeten leveren om de planeet te redden.

PRAKTISCH
Wanneer: woensdag 27 februari om 14u
Waar: voor het kantoor van BNP Paribas Fortis (Wapper 7, bij de Meir)
BELANGRIJK: neem iets mee om lawaai mee te maken (potten, pannen, toeters of bellen), wees zo origineel mogelijk. Neem ook een bordje met jouw persoonlijke boodschap mee. Het is de bedoeling dat we zo veel mogelijk lawaai maken tegen de grote vervuilers, tegen BNP Paribas en tegen hun hypocrisie.


#ChangeTheSystemToSaveOurPlanet #ActionNoPromisses #PlanetBeforeProfit #StopFossilFuels

WANNEER
27 februari 2019 om 14u00 - 15u00
WAAR
Groot lawaai tegen grote vervuilers
BNP Parisbars Fortis Antwerpen
Meir
Antwerp 2000
Belgium
Google map en route

Kom je?

Als je aanklikt ‘je mag mij mailen’ en/of ‘je mag mij sms’en’ worden je gegevens opgenomen in de gegevensbank van RedFox om je op de hoogte te houden van publicaties en activiteiten van RedFox. Je hebt het recht om deze gegevens op te vragen, te laten verwijderen en te verbeteren. Richt je vraag naar RedFox, Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel of [email protected]

Schrijf als eerste een commentaar

Gelieve je mail te bekijken voor een link om je account te activeren.