kom mee op redfox zomerkamp (30 juni - 4 juli)

RedFox zomerkamp

De grote vakantie begint met een RedFox kamp
- 30 juni tot 4 juli

Heb je zin om uit te rusten na de examens ?
Om jongeren van over het hele land te ontmoeten, ... of te bekomen van een jaar vol klimaatacties ? Dan is het RedFox Zomerkamp er voor jou. Het is een kamp in teken van solidariteit, ontdekkingen, engagement, actie en vooral heel veel plezier.

De vakantie begint dus op z’n best: met een RedFox kamp onder de zon. Niet te lang, niet te kort, zodat we daarna kunnen verdertrekken naar ons chirokamp of gaan kamperen met de familie of vrienden.

Op het programma:

Creatieve en sportieve workshops
Grote spelen, ontspanning, nachtspel en kampvuur
Ontmoeting met vluchtelingen
Masterclass over klimaat, over opkomend rechts (Trump, Bolsonaro), sexisme, fight racism.Hoe gaat het eraan toe op een RedFox-kamp ?
We hebben een bijzonder jaar achter de rug en we verdienen nu ontspanning, genieten van de zon, plezier met vrienden, een kampvuur, samen volleybal spelen en een feestje bouwen ! We gaan voor het beste van ieder jeugdkamp + ..........  Wifi en een bed:-). De zomervakantie begint dus perfect ! Het kamp zal korter zijn dan normaal, zodat je daarna nog op scouts of chiro kan of gewoon met familie of vrienden op vakantie. 

Op ons kamp staat elk dag in een ander thema: racisme en de opkomst van extreem rechts, sexisme, klimaat ... Op 4 dagen tijd proberen we belangrijke thema's beter te leren kennen, te leren onder het motto "wie de wereld beter begrijpt, kan hem veranderen". 

RedFox kamp
van 30 juni tot 4 juli
in Westmalle


Schrijf je hier in: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfcovTcKD1hXD7ACKHgsPEw0ksydxWTBzMn_36S_H4NgGgdQQ/viewform

Slapen kan in tent of in slaapzaal
(eigen tent meenemen)BoostDays in juni om je examens te slagen

En nog voor lastige examens organiseert RedFox overal de BoostDays: studie-ondersteuning door volwassenen, door vrijwilligers, ouders, … om zoveel mogelijk jongeren door hun examens te helpen. Het zal extra nodig zijn: veel jongeren hebben lessen gemist en hebben extra steun en uitleg nodig. We willen dat geven, omdat we het belangrijk vinden dat jongeren die opkomen voor een betere wereld (dank jullie zo hard) ook op school succesvol zijn. Ze mogen niet gestraft worden, zij zijn de toekomst en die willen we zoveel mogelijk helpen te slagen.Afspraak in Antwerpen, Brussel, Luik, Mechelen en Leuven voor de Boost days: begin juni voor studie ondersteuning. Be there, want je examens voorbereiden is nog nooit zo goed geweest.

Meer info ? 
Bruno 0472 39 12 59
[email protected]


1 reactie

Gelieve je mail te bekijken voor een link om je account te activeren.
  • Bruno Bauwens
    publiceerde deze pagina onder RedFox News 2019-03-27 15:56:29 +0100