Manifiesta

De vakantie is voorbij, maar gelukkig heeft RedFox dé oplossing. We nemen je mee op verlengde vakantie naar het festival ManiFiesta

 

Het feest van de solidariteit

ManiFiesta is het rebelse festival voor alle jongeren die zin hebben om de wereld te veranderen, maar vooral ook zin hebben om een weekend te feesten, mensen te leren kennen en eventueel nog iets bij te leren! Dit jaar vindt ManiFiesta plaats op 17 en 18 september in Oostende, vlakbij het strand.


Ik ga naar ManiFiesta en ik..


Bounce op de ruige hip hop van Stikstof, dans op de muziek die JIJ verkiest tijdens een Silent Disco of ontmoet de Palestijnse activiste Ahed Tamimi. Op ManiFiesta kan het allemaal. Check zeker ook de RedFox-tent. Daar kan je je tote bag versieren, de coolste selfie nemen bij de photobooth, voetballen in de pannakooi, of gewoon hangen in de chillzone met je vrienden. 

 

Check hier het volledige programma van ManiFiesta

En dat voor 15 euro

Speciaal voor jongeren tot 20 jaar zijn er goedkopere tickets. Je betaalt slechts 15 euro voor een weekendticket, 10 euro voor een dagticket en 5 euro voor een slaapplek op de camping of in een slaapzaal .

Hoe cool is dat?
Koop ze hier

 

Hoe geraak je er?

Je kan GRATIS mee met de trein of bus vanuit jouw stad. Check het hier.