spam prime minister australia

Beste Eerste Minister,
Beste Scot Morisson, 

Ik schrijf u omtrent de bosbranden in uw land. Ik ga met de deur in huis vallen: ik ben héél boos. U bent mee verantwoordelijk voor de brand, en u hoort thuis in de familie van klimaat-criminelen zoals Trump en anderen.

De intensiteit van de brand is het gevolg van de klimaatopwarming. Die op haar beurt veroorzaakt wordt door de fossiele industrie. No doubt about it, alle wetenschappers zijn het daarover eens. Klimaatontkenners zoals u, Trump en de Vlaamse Jan Jambon zijn verantwoordelijk wanneer jullie zeggen “wij vinden de economie belangrijker dan het klimaat”. Door nieuwe steenkoolmijnen te openen laten jullie onze planeet over aan de geldwolven. Want al die aandeelhouders zwemmen liever in het geld - dan in een propere oceaan.

Maar dat is zonder ons gerekend. Wij gaan jullie niet langer laten doen.
Wij laten onze planeet niet over aan “alles voor de winst”. Change the system to save our planet. Onze beweging groeit en heeft de klimaatopwarming overal bovenaan de agenda gezet.

Wij zeggen hier en nu dat we een andere wereld willen - waar mens en planeet belangrijker zijn.
Let goed op, want dit is nog maar het begin.


Change is coming,
whether you like or not

Wie ondertekent?

Al 127 jongeren doen mee, SPAM met ons de mailbox van de Australische Eerste Minister !

Als je aanklikt ‘je mag mij mailen’ en/of ‘je mag mij sms’en’ worden je gegevens opgenomen in de gegevensbank van RedFox om je op de hoogte te houden van publicaties en activiteiten van RedFox. Je hebt het recht om deze gegevens op te vragen, te laten verwijderen en te verbeteren. Richt je vraag naar RedFox, Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel of redfox@redfox.be.

1 reactie

  • bruno bauwens brussel
    publiceerde deze pagina 2020-01-22 14:26:04 +0100

Klaar voor actie?