Trump Not Welcome

Trump Not Welcome

Op Zaterdag 7 juli komt Donald Trump voor een tweede keer naar België voor de NAVO-top, een bijeenkomst van de militaire alliantie tussen de VS en Europa. Trump komt met een belangrijke eis: een verhoging van de militaire uitgaven van alle lidstaten inclusief België. Om te tonen dat we het niet eens zijn met dit oorlogszuchtig beleid zal RedFox net zoals vorig jaar met duizenden anderen op straat trekken tegen militaire investeringen ten koste van armoedebestrijding, sociale bescherming en de aanpak van klimaatverandering. En samen opkomen voor een humaan vluchtelingenbeleid, een diverse en solidaire samenleving.

Afspraak op 7 juli om 15u op De Koning Albert II Laan aan het Noord Station.
Collectief vertrek in Antwerpen station (afspraak inkomhal) met Celine Gumus om 13u50 (de trein van 14u09)
Collectief Vertrek in Aarschot station met Seth De Cock om 13u30 met (de trein van 13u36)
Collectief vertrek in Leuven station (aan de panos tussen spoor 3 en 4) met Seth De Cock om 13u50 met (de trein van 14u09)


WANNEER
7 juli 2018 om 15u00 - 18u00
CONTACT
Seth De Cock · 0471740130

Kom je?

Als je aanklikt ‘je mag mij mailen’ en/of ‘je mag mij sms’en’ worden je gegevens opgenomen in de gegevensbank van RedFox om je op de hoogte te houden van publicaties en activiteiten van RedFox. Je hebt het recht om deze gegevens op te vragen, te laten verwijderen en te verbeteren. Richt je vraag naar RedFox, Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel of [email protected]

Schrijf als eerste een commentaar

Gelieve je mail te bekijken voor een link om je account te activeren.