vacature digital designer redfox

RedFox zoekt digital designer (m/v/x) 

Het communicatieteam van RedFox, de jongerenbeweging van de PVDA, zoekt een creatieve grafisch vormgever. Jij helpt ons om originele en interactieve content voor onze digitale kanalen te creëren. Je vertaalt de boodschap van RedFox naar sterke grafische content voor Instagram, TikTok en Youtube. 

Rebels, divers, jong en doeners: dat zijn de kernwoorden van onze organisatie. Jij helpt de progressieve stem van en voor jongeren te laten weerklinken in elk belangrijk maatschappelijk debat. Op basis van een duidelijke briefing zorg je voor de visuele content die daarbij hoort: video's, animaties en foto’s bestemd voor IG, TikTok en Youtube. We zoeken een creatief talent met hands-on mentaliteit. Ben jij de persoon die we zoeken?

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent een digital native met feeling voor communicatie en online media.
 • Gepassioneerd door video, motion design en design.
 • Je bent een pro in het maken van sprekende video's, tiktoks en visuals/animaties.
 • Jouw beelden en visuals zijn niet alleen maar mooi en professioneel gemaakt. Je beheerst als geen ander de kunst van de visuele storytelling waarmee je onze boodschap kracht bij zet en de juiste mensen weet te beroeren.
  Je bent een social media addict: IG, TikTok en Youtube hebben geen geheimen meer voor jou.
 • Je hebt onze visuele huisstijl binnen de kortste keren in de vingers én je bent er ook de bewaker van. 
 • Je beschikt over een diploma in de grafische richting en verder heb je een sterke professionele kennis van Adobe Creative Cloud (minstens Première, Photoshop, Indesign of vergelijkbaar).
 • Je bent stressbestendig en flexibel.
 • Je bent een teamspeler.
 • Je hebt minstens een passieve kennis van Frans.

Je hart klopt links.
Uiteraard ben je op de hoogte van politiek en actualiteit én kan je je vinden in de waarden van RedFox. Je bent een social media freak, en gepassioneerd door politiek. Social media zijn voor jou hét middel om RedFox op de kaart te zetten.

Wat mag je van ons verwachten?
Een uitdagende job in een boeiende omgeving. Je komt terecht in een enthousiast team op de hoofdzetel van de PVDA in Brussel, in het hart van een sociaal geëngageerde, toekomstgerichte organisatie.

Zin om er in te vliegen?
Stuur een mailtje naar [email protected] met je motivatie, cv en portfolio.