zomerkamp

zomerkamp

Zomerkamp

Na alweer een corona-jaar gaan we deze zomer op kamp! Een week vol ontspanning, sport, plezier, actie en vooral... heel veel zin om om de wereld te veranderen!

Ga je naar de middelbare school? Heb je genoeg van het onrecht in de wereld? Wil je een week mee op kamp en vrienden maken uit alle hoeken van het land? Wil je vechten tegen racisme?

Hier al een voorproevertje van het programma:

  • Sport ateliers: Hip Hop, zelfverdediging voor vrouwen, skaten, yoga, crossfit, salsa, …
  • Creatieve ateliers: theater, graffiti, rapteksten schrijven, wereldkeuken met vluchtelingen, een gigantisch spandoek tegen racisme maken, …
  • discussies en ontmoetingen over de volgende thema’s: racisme, feminisme, klimaat, Palestina, vluchtelingen, activisme op sociale media, LGBTQ+, …
  • spelletjes om te chillen en om jongeren te leren kennen uit alle hoeken van het land
  • en uiteraard ook toffe avonden: RedFox Got Talent, een kampvuur, DJ Night, zwemuitstap, …

Het RedFox-kamp is ook dé plaats om mensen samen te brengen. Bij ons is iedereen welkom. Het maakt niet uit welke huidskleur je hebt, welke muziekstijl je tof vindt, waar je woont, welke taal je spreekt of welke kleren je draagt… We hebben allemaal één iets gemeenschappelijk: we hebben zin om de wereld te veranderen!

Praktische info:

Het kamp kost 75 euro (of 85 euro solidariteitsprijs voor wie moeite heeft om het bedrag te betalen). Als het niet mogelijk is om 75 euro te betalen, contacteer ons dan, en we zoeken samen naar een oplossing ;-)

Het kamp is voor jongeren in het middelbaar onderwijs.

Zin om te komen? Er zijn nog plaatsen!
Goesting ?
Schrijf je dan zeker in voor Summer Camp!

Opgelet: je kan gratis annuleren tot 15 augustus.

 

 

Join the movement